Utställning i Norrtälje 12/8 2017

Roslagens stövargille och Upplands stövarklubb bjuder in till utställning vid brukshundsklubben i Norrtälje den 12/8 2017.

Domare
Ann Carlström

Kommissarier
Lena Dannberg, Roslagen Stövargille. tel. 073-0610374
Bo Ivarsson tel. 018-357035, bo.ivarsson@zeta.telenordia.se.
Lars Hansen

Resultat
Norrtälje utställningen var omvänt mot fjoråret, i år kom regnet innan utställningen, för att lagom till att allt startade spricka upp i en för utställare och hundar behagligt vacker dag. Vi från Upplands Stövarklubb tackar Roslagens Stövargille för ett fantastiskt genomfört evenemang.

I år såg vi en ny ras entra ringen, i form av Estrella som är av rasen Sabueso Espanyol, som framfördes av sin ägare Tomas Franzen, och med sådan framgång att ekipaget förärades en 3:e plats. Längsta strået drog dock Brattåsbäckens Tello med ägare Anders Pettersson. Ett stort grattis från Upplands Stövarklubb

Full prislista