Årets utställningar 2022

Så börjar vi närma oss årets utställningssäsong för våra stövare och det är med glädje vi just nu ser ut att gå mot en normal säsong för Uppland-Västmanland. Där vi i år har planerat in (som vanligt 3 stycken utställningar inom vårt område!

Fast helt vanligt blir det inte, för Uppland-Västmanland har fått förfrågan om att hålla en utställning för stövare i samband med Swedish Game Fair som i år hålls i Skoklosters fina miljö den 28/5. Tyvärr fick vi inte utöka våra utställningar till fyra utställningar under 2022, så vi fick skjuta på utställningen i Julmyra/Heby som normalt hålls i mars till maj och Skokloster. Planerade domare är Nina Karlsdotter.

Vi kommer som vanligt att hålla vår andra utställning i Sala som går av stapeln den 2/7 där Mats Jonsson planerad att närvara som domare.

Sist ut för 2022 kommer vi att tillsammans med Roslagens Stövargille anordna Norrtäljeutställningen, där Roslagens Stövargille som vanligt står som värdar den 14/8. Planerad domare för Norrtälje är Morgan Wacht.

Så väl mött under året och vi hoppas få se många medlemmar och utsocknes besöka våra evenemang under året.

Anmälan och mer information finns under respektive evenemang.