Hoppa till innehåll

Upptaktsträffar 2023 avklarade

  • av

Nu på morgonen kl 05:00 samlades en samling tappra domare och begick årets upptaktsträff, i skogarn utanför Vrenninge. Det var 9 domare och två hundar som samlades och släppte på två angränsande områden. KG:s hund Enzo fick efter ett tag upp och avlämnade en imponerande bedrift när han skrapade ihop 100 minuters drevtid, mycket imponerande.

Det var mången diskussion om poäng och drevtid, så som en upptaktsträff ska vara och alla uppskattade den gemensamma bedömning och finslipande av värdering i våra olika delmoment som bygger upp ett helt jaktprov.

På måndag är det stövarjägarens julafton och vi ser fram emot ett nytt jaktår. Varmt välkomna till våra jaktprov, fastställda prov rörliga. Mer information kommer inom kort på vår hemsida.