Hoppa till innehåll

FAGERSTA Berättelse

  • av

Årets första utställning är nu avklarad

I år så förflyttade vi vår tidiga vårutställning från Julmyra ridhus till Fagersta brukshundsklubben innomhusanläggning, och vilken härlig anläggning vi bjöds på, med värme både i lokalen och hos alla utställare och besökare. 

I årets utställning så kunde vi välkomna Morgan Wackt som domare, samt Elinore Jansson och Mia Dahlberg Gjerdingen som ringsekreterare. Morgan, Elinore och Mia bjöd som vanligt på en förstklassig och professionell hantering av utställningen och allt flöt på mycket smidigt. Vi är tacksamma för att kunna knyta så otroligt duktiga personer till våra utställningar. 

Det visades upp lugna och samarbetsvilligiga hundar vilket alltid är extra tydligt under inmätningen.

Kvalitén på hundar och handlers var otrolig, men stora variation i ålder på handlers, där Rut och Allram fick många hjärtan att smält, i det ekipaget finns massor med hopp inför framtiden. 

Vi lyfter på hatten och gratulerar alla som kammade hem excellent, CK, CERT, BIR/BIM, som blev klar jaktchampion och så klart vår BIS vinnare som både visade upp en ytterst vacker hund och som kunde blåsa i vinnarhornet så att allt folk och hundar stod i givakt.

Stort grattis till alla hund och hundägare 

Vinnare Fagersta 2024

SPARA

På andra plats

ALLRAM

På tredje plats

BYKVARNENS MACKAN

På fjärde plats

FRK-FRÖJD’S LUNDGRENS